Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AyselChiman sivut poistuvat netistä

Siirry alas

AyselChiman sivut poistuvat netistä Empty AyselChiman sivut poistuvat netistä

Viesti kirjoittaja Kalmankukka To 3 Maalis 2016 - 12:11

AyselChiman sivut eli AyselChima.com tulee poistumaan netistä tässä jossain vaiheessa. Syyt ovat seuraavat:

1. Oma taloudellinen tilanteeni on niin huono, että kuukausittainen domainin maksaminen on pois ruokarahasta.

2. Noh, sivuilla ei ole ollut kauheasti liikennettä pitkään aikaan, ja itse olen jo väsynyt mainostamiseen. AyselChima ei ole koskaan ollut kauhean aktiivinen, ja en ole keksinyt siihen muutakaan syytä kuin sen, että aktiivisuus vetää aktiivisuutta esille muissakin ihmisissä, ja AC:ssä ei ole koskaan ollut sitä perusaktiivisuutta. Arvaukseni mukaan muissa ropeissa ylläpitäjiä on ollut monta tai ylläpitäjällä on ollut ropettajakavereita, joten he ovat saaneet sen perusaktiivisuuden kasaan. Ja noh, minulla ei ole koskaan ollut kavereita. AC:n vetäminen perässään ja loputon mainostaminen turhan takia on turhauttanut.

3. AC on jo lähemmäs kymmenen vuotta vanha maailma ja idea, vaikka olenkin päivittänyt sitä aikuisen aivoilla, on se silti lapsellinen ja kliseinen. En jaksa kehittää sitä, sillä ihan perusasetelmat siinä eivät kiinnosta minua enää. Olen puuhaillut viimeiset vuodet pöytäroolipelien parissa ja teen tällä hetkellä raadollista aavikkoympäristään sijoittuvaa lowfantasyä.

4. Oma kiinnostukseni ja innostukseni ei ole kadonnut yhtään mihinkään! Tulen yhä katsomaan foorumin säännöllisesti ja ropetan enemmän kuin mielelläni, kunhan vain seuraa löytyy! Tähän asti olen antant AyselChima.comin roikkua netissä, koska se ei ole haitannut minua, mutta koska olen yksi Suomen 380 000:sta työttömästä, ajattelin että voisin käyttää sen summan kuussa noh, ruokaan.

Tämä ei ole mikään hyvästi, jos saan joskus töitä niin enköhän ala maksaa domainia taas Very Happy Sittenkun domain menee toimimattomaksi, postaan maailmainfot yhtenä könttänä jonnekkin. Olen siitä erilainen että kun kerran kiinnostun jostain, se kiinnostus ei ole tupannut laantua koskaan. Joskus vaan pitää tehdä rahanreikävalintoja.

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
Kalmankukka
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Turku

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa