Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zoor Se Lok Fahliil Aak

2 posters

Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Faal, Pe 14 Elo 2015 - 15:19

Nimi: Zoor Se Lok Fahliil Aak "Zira"
Ikä/syntymäpäivä: 40v
Laji: Lohikäärme
Sukupuoli: Naaras
Kielitaito: ? En oikein ymmärtänyt? Eikö tuohon voi laittaa jonkun muinaisen kielen ja sitten ihan tuon AC:n oman kielen mitä siellä puhutaan? Oliko se nyt sitten suomi tai jotain? Smile
Ammatti/nykyisyys: Opettelee vieläkin elämisen saloja ja oppii koko ajan uutta ihmisistä.
Ulkonäkö
Korkeudeltaan tämä nuori naaras lohhari ei ole kuin vaivaiset 1,5m, mutta kasvaa kuitenkin vielä reilusti. Pituutta tällä on vielä vain vaivaiset 3m. Painoa tällä nuorella ei ole kovin paljoa vielä, mutta kasvaessaan saa painoa lisää ja painaakin sitten aikuisena tarpeeksi paljon.
Silmät Ziralla ovat kirkkaan jään siniset, niissä on aina lempeä ja kiinnostunut katse.
Ziralla on aika pitkähkö harjas, joka ulottuu tuolla polviin saakka. Harjas on väriltään kullanruskea, jossa on mustia raitoja. Otsaharjaskin tuolta löytyy ja se on tuon kuonon/turvan päähän asti ulottuva.

Korvat ovat teräväkärkiset ja niiden päässä on pienet tupsut ja keskellä 2 piikkiä.
Poskissa tuolla on kolme piikkiä kummallakin puolella.
Niskasta lähtee terävät ja keskipitkät piikit, jotka jatkuvat aina hännänpäähän asti, jossa piikit jakautuvat hännänpäähän tasaisesti jokaiselle puolelle. Piikkejä ympäröi n.15cm harjas ja hännänpäässä harjas on 20cm pitkää.
Laiha Zira ei oikein tiedosta pienuuttaan, sillä on aikas solakka ja pikkuruinen muiden lohhreiden rinnalla. Päässään tuolla on kaksi pitkää sarvea jotka kaartuvat aavistuksen eteenpäin.

Tuolla on kaulassaan punottu nahkanauha, jossa roikkuu pitkä torahammas, kynsi ja sulka.
Koko lohikäärme on kullanruskea, muutamalla punertavalla ja mustalla raidalla varustettuna. Raidat kulkevat ympäri naaraan kehoa sikinsokin, eikä näin ollen mitään täydellistä kuviointia synny. Kynnet tuolla on pikimustat, samoin kuin kaikki tuon piikit, mitä sen ruumiissa on.
Nilkoissa tuolla on pienet karvatupsut, joiden seassa näkyy pieniä piikkejä, mitkä ajanmittaan kasvavat vain muutaman sentin pidemmiksi.

Ziralla on suussaan monet veitsenterävät hampaat, mutta on ylpeä kahdesta kulmahampaastaan, jotka näyttävät saplihammastiikerin sapeleilta. Hampaat ei ole vielä kovin pitkät, eivätkä ne ole vielä vaihtuneet, mutta vaihtuessaan niihin tulee kaunis valkoinen kiilto ja pituutta lisää.  

Siivet ovat vielä kasvuvaiheessa, mutta kauniit sulkapeitteiset kullanruskeat siivet vievät tätä nuorta naarasta sinne minne tuo haluaa. Siipien kärjessä on karvatupsut, jotka ovat samanväriset kuin harjas. Karvatupsun alta kasvaa 2 piikkiä siipien kärkiin.
(Ulkonäköä tulee hieman lisää kunhan kasvaa isommaksi.)

Luonne

Zira, tuo pieni hontelo ja hömelö kakara ei vielä tiedä maailmanmenosta juuri mitään. Se on aina halukat tutkimaan ja lähtemään tutkimusmatkoille ihmisten lähelle. Ei vielä tiedosta ihmisten vaaroja tässä näin nuoressa iässä. On kyllä myöskin hidas oppimaan, mutta rakastaa oppia uutta joka päivä. Hieman muista ikäisistään jäljessä oleva tyttö on aina iloinen ja reippaasti auttamassa muita. Aurinkoinen Zira muuttuu kyllä ilkeäksi ja erittäin vihaiseksi jonkun satuttaessa lajitovereitaan tai itseään. Välillä kyllä tyhmänä juoksee itse suoraan vaikeuksiin, sillä ei juurikaan vielä hoksottimet ole kunnossa tällä neidillä.
Uusiin tuttavuuksiin suhtaudutaan aina avoimesti ja hyvä ettei ttustuta ihan fyysisesti hyppimällä toisen nenille ystävällisessä mielessä tietty. Ei oikeastaan juuri ikinä anna muille puheenvuoroa, vaan kikattelee ja hykertelee omiaan.

Rakastaa auringonvalossa paistattelua yli kaiken ja aurongon laskut ovat naaraan lemppareita. Auringonlasku saa Ziran mielestä koko maailman näyttämään upeammalta kuin onkaan. Haluaisi elää koko elämänsä auringonlaskun aikaan.
Vihaa kun tälle huudetaan tai yritetään oikaista naarasta oikeaan suuntaan. Ziran halu olla aina oikeassa, ei kyllä ole oikea, mutta minkä lohhari itselleen mahtaa.
Toisenlaiset lajit kiinnostavat tätä naarasta oikein paljon. Hän haluaa oppia niistä aivan kaiken ja tulla viisaammaksi ja saada myöskin ystäviä.

Zira ei ole juurikaan kerennyt tehdä mitään erikoista. Ehkä hän vain osaa olla ystävällinen kaikille ja piristää muiden päivää. Myöskin pieniä temppuja osaa sillä rakastaa liihotella taivaalla ja käyttää siipiään.

Zira on aytolilainen, mutta ehkäpä kasvettuaan tuolle tulee muita ajatelmia muista jumalista. Ei juurikaan keskittynyt opiskeluun hänen äitinsä opettaessa, joten kaikki meni Ziralla ohi.

Muut olennot, kuten demonit ja puoliveriset ovat kiinnostavia, mutta välillä niiden ulkonäkö pelottaa Ziraa. Ehkä se miten he pukeutuvat tai käyttävät korujaan tai puhetyylinsä on jotenkin pelottavaa Ziran mielestä, mutta samoja olentojahan maailmassa on monia. Zira haluaa ottaa kaiken niistä selville vielä jonakin päivänä.

Naaraan heikkous on kaikki kiiltävä ja komea. Pistää silmänsä heti hyvinpukeutuneisiin, hyvätapaisiin ja erittäin kiltteihin uroksiin eri lajeissa. Kaikki kiiltävä myöskin kiinnostaa Ziraa, jonka takia tuo on helppo saalis esimerkiksi ihmisille. Liikkuessaan paljon muiden otuksien seassa, ei tuo välttämättä ymmärrä kaikkea pahaa mitä siellä tapahtuu tai hänen omien tekojensa seurauksia.


Menneisyys:

Zira syntyi kauniille lohikäärme naaraalle kovin kauniina päivänä. Zira tunsi emonsa auran kokoajan lähellään ja kuuli äitinsä huolehtivan äänensävyn. Meni aika kauan, kunnes Zira sitten kuoriutui munastaan ja tepasteli ensimäiset askeleensa äitinsä luo.
Isäänsä tuo ei ikinä tuntenut, mutta hänen äitinsä selitti pienokaiselleen, että isä lähti paremmille maille. Zira ei kyllä ymmärtänyt tuota mutta luuli isänsä palaavan vielä takaisin etsiessään paremmat maat ja sitten hän hakee tyttärensä ja vaimonsa pois täältä.

Pikkuhiljaa vuosi vuodelta Zira kasvoi isommaksi ja tuo huolehti äidistään. Reipas pikkutyttö rakasti olla avuksi jokaiselle ja kävikin usein muiden asioilla. Ei juurikaan malttanut kuunnella äitinsä opetuksia mitkä olivat aika tärkeitä, vaan pikkuneiti Zira ei ottanut juurikaan kuuleviin korviinsakaan mitä äitinsä sanoi. Kasvaessaan kuitenkin vanhemmaksi ei hän jaksanut olla kotona vaan lähti aina hortoilemaan omille teilleen iloisena ja intoa puhkuen.

Hänen emonsa varoitteli monta kertaa pahoista ihmisistä sekä olennoista, eikä Zira välittänyt niistä pelotteluista tai sanoista, vaikka sen olisi pitänyt ollessaan yksi viisaimmista olennoista maan päällä. Zira vain halusi palavasti tutkia maailman ja palata sitten kotiin, kunhan oli saanut tarpeeksi tietoa kasaan.

Zira hyvästeli äitinsä, joka vielä varoitteli tytärtään pahoista hengistä, demoneista ja sen sellaisista, mutta Zira vannoi että tulisi hengissä takaisin kotiin kertomaan äidilleen saavutuksistaan. Ziran emo oli sitä mieltä että jos tyttärensä tutustuisi ihmiseen ja kaveeraisi sellaisen kanssa, ei olisi kotiin tulemista, tai ainakaan näyttämään ihmisystäväänsä.

Kuitenkin lähti matkoillensa, ja ei mennyt kauaakaan kun joutui ihmisten pariin ja kamppailee siitä että pääsisi pois ihmisten luota.

Magiataidot: Plasman syökseminen. (tekee plasmapalloja/valopalloja, jotka palavat, väriltään ne ovat kirkkaan valkoisen/sinisen värisiä.)

Suhteet:
Vanhemmat:
Emo: Brit Kruziik Kendov
Isä: Danza Aquila Anche

Tavannut:
Ystävät:
Neutraalit:
Viholliset:
Tappolistalla:
Ihastus:
Puoliso:

Faal,
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Vs: Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Faal Pe 14 Elo 2015 - 17:26

En muistanut rekisteröityä, sillä en huomannut sähköpostissani linkkiä valmistellakseni rekisteröitymisen, joten tämä tuli tänne vieraana käyttäjänä Smile

Faal

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 14.08.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Vs: Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Kalmankukka Pe 14 Elo 2015 - 22:21

Noniin moi sinullekin Smile Yleisesti ihan ookoo hahmo, jonkin verran tuli asioita mieleen.

Yleisesti lohikäärmeet eivät ole kaikein helpompia pelattavia, sillä niiden elämässä eivät ole tärkeitä tavalliset ihmisten ongelmat ja jo pelkästään heidän fyysisen muotonsa takia heille on vähän vaikea löytää peliseuraa.

- Yleisesti pidät hahmoasi poikasena, vaikka hän on jo 40-vuotias. Kyllä, vaikka 40-vuotias lohikäärme on vielä fyysisesti pieni, se on silti elänyt 40 kokonaista vuotta eli on mieleltään täysin aikuinen. Lohikäärmeet opettelevat kultuuria, historiaa, tieteitä ja taiteita ja arvostavat omaa kultuurriperintöään. Tuon ikäinen hahmo ei siis ole lapsellinen.
- Kielistä löytyy kyllä tietoa maailma-osiossa. Ihmisten yleiskieli on Barcia, jonka lisäksi kaikilla roduilla on oma kielensä.
- Koska kyseessä on elävä, ajatteleva olento 'hän' on paras sana kuvamaan hahmoa 'tuon' ja 'sen' sijasta. Myöskin, valitse haluatko kutsu hahmojasi eläintermeillä 'naaras' vai inhimillisillä termeillä 'tyttö'.
- Hahmollasi ei ole yhtään heikkoutta tai minkäänlaista särmää. Kokemuksesta voin sanoa, että hahmoja, joiden luonteessa ei ole mitään särmää ja joiden elämäsäs ei ole mitään konflikteja, ei yleensä jakseta pelata kovinkana monen peliviestin ajan, joten suosittelen miettimään syvyyttä hahmoosi. Heikkouksia, ongelmia, yms.
- Hahmollasi ei ole minkäänlaista ammattia, unelmia, suunnitelmia ja motiiveja. Mitkä asiat ajavat hahmoasi eteenpäin? Miksi hän jätti tyrvallisen lintukotokotinsa lähteäksene seikkailemaan? Mitä hän syö? Minkälainen asema hänellä ja hänen äidillään on lohikärmeyhteisössä? Minklaisia unelmia ja tulevasisuudentavoitteita hänellä on? Minkälaisia pelejä ajattelit hahmollasi pelata, minkälaisia ongelmia hän kohtaa?
- Lohikäärmeet asuvat Isirionin eli haltioiden alueella sijaisevalla vuoristolla. Hahmosi on siis kohdannut haltioita, ei ihmisiä. Muistutan myös muiden lajien suhtautumisesta lohikäärmeisiin: lohikäärmeet ovat pelottavia, harvinaisia ja poikaset ovat haluttua kauppatavaraa.
- Demoneissa ainoa pelottava asia on niiden ulkonäkö? Miksi Zira ei pelkää demoneja ja niiden kykyjä itsessään?
- Miksi Zira on kiinnostunut romanttisesti muiden lajien edustajista? Miten muut lohikäärmeet suhtautuvat tähän?
- Jos hän on helppo saalis ihmiselle, miksi hän ei sitten ole päätynyt lohikäärmeenluukauppiaan tappamaksi?
- Miksi Zira ei ymmärtänyt isänsä poismenoa? Miksi äiti oli salamyhkäinen asiasta? Mikä Ziran äidin ammatti/asema lohikäärmeyhteisössä oli?
- Miksi Zira päästettiin seikkailemaan vaaralliseen maailmaan?
- Siis Zira on nyt joutunut ihmisten pariin? Mitä tapahtui? Missä hän on ja miksi hän on yhä hengissä?
- Mitä plasmaa hän syöksee? Määrittelemätöntä hohtavaa taika-aihetta? Mitkä ovat tämän aineen ominaisuudet? Mikä on hahmosi elementti, valo?

Älä toki lannistu kysymysten määrästä, nämä on vain tarkoitettu saamaan hahmostasi parempi Smile Jos on jotain kysyttävää ihan mistä vain, niin nykäise rohkeasti hihasta! :3

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
Kalmankukka
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Turku

Takaisin alkuun Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Vs: Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Faal Su 16 Elo 2015 - 11:52

Jos minä teen vaikka jonkinmoisen muodonmuuttajan? Olisi ehkä helpompi löytää peliseuraa Smile

Faal

Viestien lukumäärä : 4
Join date : 14.08.2015

Takaisin alkuun Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Vs: Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Kalmankukka Su 16 Elo 2015 - 12:34

Toki, kysy vain jos tarvitset apua! Smile

_________________
"Mustan lammen rannalla kasvoi kaunis kalpea kukka..."
Ongelmia tai epäselvyyksiä? Ota yhteyttä!

Yatai Myrskynsilmä, Kenraali Xian, Kalris Eldoughen, Poci, Lilium
Kalmankukka
Kalmankukka
Gamemaster

Viestien lukumäärä : 595
Join date : 20.03.2010
Ikä : 29
Paikkakunta : Turku

Takaisin alkuun Siirry alas

Zoor Se Lok Fahliil Aak Empty Vs: Zoor Se Lok Fahliil Aak

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa